Johnson & Johnson
Ulriksdal

Lagom till verksamhetens 60-årsjubileum flyttade Johnson & Johnson ut från sina gamla lokaler i Rotebro, och in i en av PEABs nybyggnationer i Ulriksdal.

Vårt uppdrag har omfattade hyresgästanpassning, inredning inklusive upphandling och projektledning, förfrågningsunderlag för fast inredning samt uppföljning och ekonomisk avstämning.  Resultatet är ett omsorgsfullt utformat kontorslandskap med många gemensamma ytor och mötesplatser.

Företagets klassiska färger, rött och blått, kompletteras i inredningen av det svenska landskapets ljusa och naturnära toner. Intrycket blir ett unikt och rörligt kontorslandskap, där färgskalorna definierar olika arbetsytor. Att det nya kontoret är aktivitetsbaserad bidrar till känslan av en ständigt växande och flexibel verksamhet, och låter medarbetarna vara medskapare av rummet.

Relaterade projekt

Visa fler