Hur vi hanterar vår verksamhet och våra uppdrag i dagens läge

Hoppas allt är bra trots det kritiska läge samhället och vi alla nu befinner oss i.

Vi på Equator vill här informera om hur vi hanterar vår verksamhet och våra uppdrag: 

Vi tar situationen på stort allvar och följer myndigheternas restriktioner och råd. Vårt största fokus är att trygga våra medarbetares, kunders och samarbetspartners hälsa och välbefinnande. 

Samtidigt ser vi också vikten av att i ett för samhället kritiskt läge upprätthålla verksamheten på ett så vardagligt och normalt sätt som möjligt under den kommande tiden. Det stärker samhället som helhet och bidrar till att minska den ekonomiska skada som virusspridningen fört med sig. 

För oss på Equator betyder det:

  • Under de närmaste veckorna kommer vi främst utnyttja de digitala hjälpmedel som finns till hands för att fortsätta vår verksamhet. Vi kommer att ha kontoret öppet som vanligt men bemanningen är begränsad och schemalagd för att minimera pendlingsresor och glesa ut i lokalen. Vi arbetar på med våra projekt som vanligt men i huvudsak hemifrån.
  • Vi kommer att avstå resor och möten som inte är affärskritiska.
  • Vi kommer också att anpassa oss efter våra kunders och samarbetspartners restriktioner och direktiv.

I dagsläget har vi inga hinder i pågående projekt.  Vi bevakar kontinuerligt de uppdateringar av direktiv som kommer från våra myndigheter för att kunna justera vår planering vid behov.

Vi ses framförallt i digitala kanaler under de närmaste veckorna, var rädda om varandra!